I LOVE MUSIC !

Monday, August 15, 2011

sAkiT + hAppY = :)

Untuk beberapa hari , aku terpaksa stop blogging . Bukan apa , busy dengan Quizzes , Test . Argh , tension giler kodd . Duduk dekat Kampus Khazanah Alam ni da nak dekat 3 bulan . Macam tak caya jep . Macam-macam da berlaku . Paling penting , dah 2 kali aku sakit . Apa kejadah nye ? Risau jugak aku . Adoyaii .

Hari ni dapat berbuka dengan my parents . Yeah ! Tapi still incomplete coz angah dah balik hostel . Alah , tak kesah lah . Yang penting , aku dapat berbuka dengan mak dan abah ! Semalam aku join trip pergi POLISAS . At first , memang tak bes . Tapi , lama-lama okeyh kodd . Dapat kenal orang baru . Shuke ! shukee ! Aku dapat kenal dengan ....

  • "Aaron Aziz" , "Green Boy" , and  "Silencer" . ( Depa orang ni giler CAM kodd . hahah )
  • Nizar . ( Nampak macam garang , tapi sekali dia kutuk aku , huh ! )
  • Aizat Hasiff . ( WANTED ) << Budak ni pelik sangat . Tak de orang laen kodd nak jadi kan mangsa . Nape mesti aku . hurm ,, pape pun , aku dah terlepas dari cengkaman dia . hahahah ! )
Balik dari POLISAS , seronok gilerr kodd . Kitorang sharing-sharing makanan . Hhaha , betul lah orang cakap , sharing is caring kann . Memang good journey pon . huhuh . Unfortunately , tak sempat lah nak upload pic banyak-banyak coz tak sempat nak snap . Bukan ape , BUDAK KECIK tuh serabut sangat . Messy gilerr ! Ah , lantak lah kan . Dah lah dy aim aku . Adoyaii , ter-market lak aku malam tadi . sengal !
Haaa , by the way , tadi nizar text aku . Pehh , tak sangka lak kan . Hheheh , dia cakap next time dia nak aku lak handle . hah ! takde hal lah bro !
Huhuhu ,, okeyh lah . Have to go . LOL ! 

Monday, August 8, 2011

Kawan-kawan aku larr ..

Hari ni dah masuk hari ke-2 aku puasa . Frust kodd coz tak dapat berbuka dengan parents . Abah ! mak ! nak blik ... :( .. Sakit nye hati aku . Adoyaii . Pagi tuh TERPAKSA bangun pagi coz nak pergi DSG . Naseb baik event tuh tak mengecewakan sangat lah coz ada juga benda yang interesting . Paling penting , dapat pulak title SWEET COUPLE . HAHAH , tah pape kodd .Puyoo lah !

Petang tuh , we all plan nak berbuka kat luar . Juz aku , Ezza , Zaliya , Jieha , and  Dila . Agak seronok kot !
Mat datang ambil kat depan pagar around 8pm . HAHAH , tak sangka hang out dengan dia orang . Gorgeous lah ! First , kitorang berbuka dekat stall mane tah . Then , kitorang jalan-jalan dekat ekspo + survey clothes for dinner . Macam-macam lah . After all that , we call mat and ambil kitorang balik coz jam pun da nak pukul 10 lebih . ( Anak dara tak elok balik lewat malam ) . Lepas masuk kampus , bukan reti masuk bilik terus pun . Lepak -lepak around the kampus and snap the pic . Memang giler kalau layan kepala kitorang malam tuh . Then lepak dekat gazebo until 4am !! Tak sedar lak dah early in the morning . Punye lah banyak story share kan . 
Ape pon , malam tuh aku dah belajar banyak benda tentang classmate aku yang aku tak pernah rapat . I know that our friendship will be lasting forever . Thanks for that night guys !

  • Ezzatul Ilyani 
  • Zaliya
  • Nik Nur Adilah
  • Ainun Najihah
  • Amirul

Smile kawan - kawan ~ ~

Pembelajaran baru : Minum air 2 straw . Nikmat wooo !

Peace yawL !!! =)