I LOVE MUSIC !

Monday, August 8, 2011

Kawan-kawan aku larr ..

Hari ni dah masuk hari ke-2 aku puasa . Frust kodd coz tak dapat berbuka dengan parents . Abah ! mak ! nak blik ... :( .. Sakit nye hati aku . Adoyaii . Pagi tuh TERPAKSA bangun pagi coz nak pergi DSG . Naseb baik event tuh tak mengecewakan sangat lah coz ada juga benda yang interesting . Paling penting , dapat pulak title SWEET COUPLE . HAHAH , tah pape kodd .Puyoo lah !

Petang tuh , we all plan nak berbuka kat luar . Juz aku , Ezza , Zaliya , Jieha , and  Dila . Agak seronok kot !
Mat datang ambil kat depan pagar around 8pm . HAHAH , tak sangka hang out dengan dia orang . Gorgeous lah ! First , kitorang berbuka dekat stall mane tah . Then , kitorang jalan-jalan dekat ekspo + survey clothes for dinner . Macam-macam lah . After all that , we call mat and ambil kitorang balik coz jam pun da nak pukul 10 lebih . ( Anak dara tak elok balik lewat malam ) . Lepas masuk kampus , bukan reti masuk bilik terus pun . Lepak -lepak around the kampus and snap the pic . Memang giler kalau layan kepala kitorang malam tuh . Then lepak dekat gazebo until 4am !! Tak sedar lak dah early in the morning . Punye lah banyak story share kan . 
Ape pon , malam tuh aku dah belajar banyak benda tentang classmate aku yang aku tak pernah rapat . I know that our friendship will be lasting forever . Thanks for that night guys !

  • Ezzatul Ilyani 
  • Zaliya
  • Nik Nur Adilah
  • Ainun Najihah
  • Amirul

Smile kawan - kawan ~ ~

Pembelajaran baru : Minum air 2 straw . Nikmat wooo !

Peace yawL !!! =)



No comments:

Post a Comment