I LOVE MUSIC !

Thursday, September 29, 2011

I LOVE YOU SAYANG ~~

Dah lama giler aku tak update blog ni . Bukan apa , MALAS larr . Biasa lah , nama pun budak U . "Buzy" kott . Hm , today aku nak story my experience . Today was my completed day with my boyfriend . Walau pun , tak sampai one month kitorang couple , but rasa sayang tuh dah semakin menjadi-jadi ! Kadang-kadang aku still tak faham dengan feeling aku sendiri . Aku sayang dia ATAU tidak . Bila fikir-fikir balik apa yang Mr.Virus buat dekat aku , perghh ! Memang tak boleh terima . Dia buat aku macam sampah !

My DarL lain sangat-sangat dengan  Mr.Virus . Sweet+caring+romantic .Tak tahu lahh kan ko-kod sayang dia just untuk 2,3 bulan ni . Tapi member-member aku sangat support aku dan  My DarL . HAHAH . Actually , tadi for the first time , aku keluar dengan dia for a long journey . KUANTAN !

First at all , kami tersangat-sangat malu :) . Tapi bila dah sampai sana , kami dah jadik sporting+romantic . HuhUH . Sebenarnya , aku rasa bersalah gilerr kot dengan dia . Mana tak nye , dia berhabis duit beratus kott dengan aku . Hmm , tapi aku bagi apa aje dekat dia . Aku suka statement dia "Orang tak kisah berhabis berapa pun , asalkan orang yang saya sayang happy ." Look , sweet right . Nak taw tak apa yang dy belanja :

  • KFC
  • Cinema (JohnyEnglishReborn . Lawak seyhh citer tuh . )
  • Chocolate ! Yummy !
  • Big Apple (colourful ~~ *wink wink )
  • Makan , makan dan makan ! )
*pendek kata , hidup dengan dia memang kenyang . HAhaHA . 

Kitorang spent whole day together . Macam-macam topic kitorang borak . Biasalah , nak kenal hati budi . Ececece , yelahh kot . Huhu :D . Kami buat perjanjian : "B janji dengan sayang jangan tinggalkan sayang taw . Sayang cayang sangat dekat B . Promise cayang ? "
Hmm , kami lupe pulak nak snap picture tadi . Syok sangat . HhaHAh. Apa pun , korang korang korang yang baca blog aku ni tolong doa kan aku bahagia dengan dia yerr . Aku tak nak my bad memory happen again :'( .

p/s : Mr.Virus , awak tak payah nak rasa awak perfect lahh coz it didn't meant anything . Awak tak payah nak jadik Mr.Perfect sangat lahh kan . Just be yourself . Itu yang terbaekk :)

#Sayangbabysangat!#

Lot Of Love ,
Farra Idayu binti Azian .

No comments:

Post a Comment