I LOVE MUSIC !

Wednesday, October 26, 2011

IntErVieW . iNtErviEw . intErVieW .

Lusa , 28-10-2011 , aku akan pergi untuk try nasib for the second time . Interview ! Hmm , susah lah nak cakap , interview yang first hari tuh tersangat-sangat lah menyedih kan . Aku menangis kott ! :'(

Upset :'(


 Bukan apa , ingat kan dia tanya soalan habis killer lah , rupe nye aku kena reject macam tu aje ! WHAT THE HELL ! Time nak ambil exam tuh , punye lah berdebar kan , konon nye susah lah sangat . Tapi its just a small matter lah ! HAHAHA . Tak susah pun .

Then , after exam , aku kene bawak ke bilik temuduga . Okey fine , nama aku first . Berdebar-debar kott .

Encik M : Okeh , apa pandangan awak tentang jawatan ni ?
Aku       : Ermm , saya rasa ...... (bla bla bla ) << letih kott  aku hurai kan !
Encik M : Saya tgok result awak baik , kenapa nak apply this ? (perlu ke nak pertikai kan result aku ! )
Aku       : Ermm , (muka cuak nak jawab)

Yang ni aku paling tak boleh blahh -->>

Encik M : Maaf lah Farra , kelayakan di sini ingin kan ketinggian 148+++ sahaja . Farra kat sini tak menepati           apa yang kami nak .
Aku       : Whatt !! ( aku ni nak apply nursing ke stewardess haa ? ) Tension lahh !

Okehh , aku LANSUNG TAK BOLEH TERIMA apa yang dia orang cakap okeh . Beragak lahh kan . Kalau nak cari orang tinggi aje , apa je yang boleh orang macam aku apply kannn :( .

This is unfair lah for me ! Hmm , aku rasa dah give up kott ! Aku sekarang fikir perasaan mak abah je . Kalau tak , tak teringin lansung aku nak hadap semua tu ! Aku selalu suruh mak doa kan aku yang terbaik . Orang cakap , doa mak abah ialah perkara yang tebaik dalam hidup kita kan ???

Okehh , come on FARRA ! Wake up lahh . Think out the best think untuk mak dan abah !

Tengok lahh quote tuh : 'don't give up'
HEHEHE . Saje nak bagi high spirit ! :p



#DoakanlahAkuYerkk! SayaangMakAbah!#

No comments:

Post a Comment