I LOVE MUSIC !

Saturday, November 19, 2011

mUmMy ! dAddy ! Saya tak nAk bAlik KaMpUs ! !

Okay , today is the last day aku stay dekat rumah . So , kena guna oppurtunity ni sebaik mungkin lah kan . Ahah ! Berat nye hati nak balik kampus . Yelah , mana tak nya , aku stay dekat rumah over a month kot , by didn't do anything . Walaweyh ! Memang sedap . Esok pagi-pagi lagi dah kene chioww dari Jerantut ! Athoiii , sangat-sangat sedih . Budak sekolah pulak dah start cuti , tapi aku ? Kena sambung study , alaaaa :'( .

Berbalik pada cerita yang konon nye last day aku kat rumah hari ni , aku kena makan sebanyak mana makanan yang aku nak , bukan apa , makanan dekat Cafeteria sangat mencekik leher . Hishh ==' ! Tak suka lah .

Esok , episod sedih dalam hidup akan mula balik ~~ Hurmm ,

  1. Wake up early in the morning because my class are starting at 8 am !
  2. Makan makanan yang sama : nasi + ayam masak kicap + sambal belacan + tea O ice 
  3. Kena pergi KOKO ! Benci betul ! 
Important point : SAYA RINDU MAK ABAH LAH !!!

* Jengka , I'm coming ! :p *

No comments:

Post a Comment