I LOVE MUSIC !

Thursday, December 29, 2011

KeNaNgAn TeRinDah

Alhamdulillah , aku ditawar kan untuk sambung belajar di KOLEJ JURURAWAT MASYARAKAT PASIR MAS , KELANTAN . Okay , first of all memang susah kot nak percaya coz aku kan dah mengalami pengalaman 'interview' yang menyeramkan tu  Aishh ==' . Pada mulanya , memang happy tak terkira lah . Yes ! Aku dapat keluar daripada Kampus Khazanah Alam tu . Tapi ......

Perkara yang melemahkan aku bila aku terpaksa berpisah dengan classmate aku BM111 2F. Hmm , dah satu semester setengah kot kitorang bersama . Tibe , aku kene tinggalkan dorang . Nak buat macam mana , ni amanat dan haraoan mak dan abah . Mereka lagi penting .

Lagi 2 minggu aku nak cuti mid sem , aku dah banyak skip kelas . Huh , lagi seminggu nak cuti , lagi lah parah hidup aku . Dah la tak pergi kelas dengan selambanya , then asyik keluar aje . Aii farra , apa lah nak jadi ni ~
Hidup aku hanya dengan Ipah , Umaira and Umarul aje . Aku sedih kot tengok classmate aku happy and tak peduli lansung kat aku . Kenapa ye ??

Seminggu aku hidup dalam kesedihan . Aku ingat dorang tak ambik tahu pasal aku dah . Okay , pada malam last aku kat sana , dorang ada buat surprise party ! What the .... ! Gembira giler lah . Aku menangis coz dalam hidup aku , tak pernah ada orang buat surprise macam gitu . (Selalu dalam tv je ! ) 

Dorang bagi aku handbag + wishcards . Aku kene baca satu persatu . (macam artis lak kan ) . Paling tak boleh blah Diana and Ifa . Tah kenapa dorang terlebih sensitif pulak . Si diana , susah nak terima coz aku lah teman bergaduh , teman gelak , teman menggatal  , hehehe . Tapi sekarang aku dah takde lak . Si nazifa tu , tak tahu lah aku , huhuhu . Mungkin kitorang dah terlalu rapat . 

* Sumpah , aku sayang giler kat korang . By the way , aku mintak maaf coz tak bagi tahu korang pasal offer ni . Aku rasa aku macam tak penting . Lagi satu , aku nak mintak maaf sangat kat korang sebab fikir buruk sal korang , padahal tuh kan planning korang , hehehe . Aku mintak halal semua yang korang pernah bagi kat aku , and aku doa kan yang terbaik untuk korang okay . Amiin . 





Sayang korang selamanya ...