I LOVE MUSIC !

Wednesday, March 28, 2012

PerfEct Day

Okay , hari ni cukup 2 hari program KIK tu . Aku pun tak berapa nak sure program tu pasal apa . Sebab nye , aku TIDUR ! zZzZ..... Dah la kena buat presentation . Tiba , timbul pulak satu debat antara batch . Apakehenye ? Ada yang tak puas hati ke ? Erm , biasa lah , part 3 perangai macam budak-budak . Dengan budak hingusan macam kitorang pun nak berdengki . Kenapa tajuk kitorang jadi hot topik ? Adakah menyentuh sensitiviti mereka ? Hhahah . Let them okayy . Paling tak boleh tahan , bila kata-kataku agak menyentap tangkai jantung mereka . Opss ! Maaf ye kak , saya ni budak baru belajar , <<peace!>>

By the way , masa presentation , tiba datang pulak sorang mak cik ni . Ermm , kesian sangat tengok dia . Tak sampai hati nak halau dari dewan . Masalah nya , dia tu macam agak mengganggu kami . Kesian kot tengok dia .  Rasa macam susah sangat . Dia nak menjual , tapi kitorang tak nak beli . Takpelah , anggap lahh kami bersedekah yer . Sayu sangat hati tengok mak cik tu duduk kat lantai tadi ,. Macam mana lah kalau mak aku kene buat gitu di orang ? Memang tak boleh terima . Haii nasib , apalah perasaan orang yang sanggup buang mak diorang tu erk ? Tak fikir dunia akhirat apa . Aku admit yang aku ni dulu bukan lah anak yang baik . Tapi , since dah duduk jauh , umur makin bertambah , pandai-pandai lah nak hidup kan .


 Mak dengan abah pun makin baik . Maybe bila dah jauh , rindu tu semakin banyak . Relation kami makin erat . Hm , rindu sangat kat mak , abah dan adik-adik . Hari ni hari jadi adik . Walaupun dia tak faham pape , tapi sibuk nak kek . Pandai betul . Dah besar adik aku ni . Mak dengan abah plan nak sambut birthday sambil makan KFC . Nampak nye , aku aje yang takde . Takpe lah , berkorban dulu , bila dah senang , dengan KFC tu aku beli untuk family aku . Hehehe . Aku sayang mak dengan abah .






No comments:

Post a Comment