I LOVE MUSIC !

Saturday, April 7, 2012

Percayalah , kau akan menyesal !


Kali ni kau buat aku , 
Satu hari nanti kau akan kena balik !
Hidup ni RODA ingat tu .

Abaikan kata-kata mencarut di atas , actually aku tak sedar apa yang aku tulis . Seriously , rindu sangat nak blogwalking blog korang , chit chat dekat fb , and STALK FB someone somewhere , huhuhu . Memandangkan time practikal dah start , memang tak de masa lansung nak buat semua tu , even balik awal (5pm) . Hurm , tak de air punya pasal , aku terpaksa bersusah payah nak mandi lah , apa lah . Apalah nasib dapat kat tempat ni  >.<

So , memandangkan hari ni aku agak free , aku dapat lahh jugakk online even for  half an hour . Weeee :) !
Okaylah , aku pun dah tak tahu nak merepek apa ni , hehehe . Chiowwww !


Notes :

Ayat-ayat cinta kat dalam gambar atas tu ditujukan khas untuk 
cik boyfiee saya .