I LOVE MUSIC !

Thursday, October 11, 2012

Don't Judge Me, okayy !

Okay , for a long time i've leave this site , now i have many things to share . Wakaka ! Mostly, of course laa story tentang orang-orang yang stay the nearest side of me .. I get you all know that one okayy . Sejujurnya , kolej ni teramat lah menyerabutkan . Pergh , everything kat sini too messy ! Right now , i'm already in semester 2 . Duduk kat sini rasa nya macam semua benda tak betul . Lagi-lagi bout diorang punya management, people and blablabla ... Okay , aku accept yang kita kat sini came from variety country kannn . So , paham-paham laa , Macam-macam attitude, habit muncul . Kadang-kadang aku sendiri tak paham. Ada yang too talkative , perasan cantik , cakap besar la , apa-apa je .

Grrrrrrrr ! Kat sini lah bermulanya kehidupan . Ahhaaa ! Kalau korang nak tengok manusia yang memang korang tak pernah tengok , datang lah sini . Duduk sini tak payah sampai 2 tahun setengah , dah boleh nampak perangai sorang-sorang . Senang cerita , dah boleh hafal laaa . Dalam kepale otak ni haa ! Erm , okay lah . Dah malas nak type laaa . Get ready for work ! Bubyeeee :)

###  (Seriously , i dont know what im talking about. trolololol )

No comments:

Post a Comment